Huwelijkstip Zuid Afrika

Qua diversiteit springt Zuid Afrika er absoluut tussen uit als huwelijksreis bestemmingen.

Huwelijkstip Zuid Afrika

Als je kiest voor deze bestemming rijst weer de vraag: “Wat wil je gaan doen tijdens je reis?” Zuid Afrika heeft zoveel te bieden dat je wel een aantal keuzes moet maken: bezoek ik de wereldstad Kaapstad? Ga ik voor de klassieker als de Tuinroute langs de zuidkust? Gaan we op safari? Combineren we het nog met één van de buurlanden?

Zuid Afrika is bijna 30 keer zo groot als Nederland, dus zoals je waarschijnlijk zult begrijpen kan je makkelijk hier een aantal weken doorbrengen. Dit zelfs zonder het te combineren met één van de buurlanden: Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mozambique of Swaziland.

De bevolking bestaat uit verschillende invloeden: Engelsen, Nederlanders, Indiërs en die maken mede het land een bijzondere bestemming. De seizoenen in Zuid Afrika lopen net omgekeerd als in Nederland doordat het op het zuidelijk halfrond ligt. De winter valt hier in Juni-Juli en de zomer in December- Januari. Maar in de wintermaanden ligt de temperatuur alsnog rond de 20 graden. In de Zuid Afrikaanse zomermaanden ligt de temperatuur ongeveer op 30 graden.

Kortom: Op zoek naar een unieke schitterende en diverse huwelijksreis? Kies dan voor Zuid Afrika! De mogelijkheden zijn eindeloos voor Zuid Afrika, dus onze tip stel zelf je reis samen. En leg je er bij neer dat je nooit alles kunt zien wat dit heerlijke land je te bieden hebt.

Ook als je weinig tijd hebt voor een huwelijksreis is Zuid Afrika een aanrader. Combineer een aantal dagen safari met een verblijf in Kaapstad en ontdek vanuit hier de geweldige zuidkust. Kiezen jullie voor luxe genieten in Radisson Blu Hotel Waterfront of voor de huiselijke sfeer van Huijs Haerlem?

Contactgegevens

Adres:
Princestraat 8
2225 GB Katwijk
Telefoonnummer:
071-4014300
Email:
info@reisburokatwijk.nl
Openingstijden: 
maandag: 10:00-17:00
dinsdag: 10:00-17:00
woensdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00
zaterdag: 10:00-17:00
zondag: Gesloten