Huwelijkstip Jamaica

Jamaica werkt op je gevoel, is heerlijk genieten en smaakvol eten. Dit intens groene eiland heeft een tropische natuur en is met recht één van de mooiste eilanden uit de Caribbean. De muziek, reggae, dans en sfeer maken het eiland de onvergetelijke bestemming voor jullie huwelijksreis.

Huwelijkstip Jamaica

Jamaica is het op twee na grootste eiland van het Caribische gebied en het grootste Engelstalige eiland in dat gebied. De totale oppervlakte is circa 10.991 km2. Het land is zeer bergachtig met als hoogste punt de Blue Mountain Peak op ca. 2256 m. Jamaica is rijk aan mooie stranden en natuurschoon en telt meer dan 120 rivieren. In Jamaica zijn diverse minerale waterbronnen waarvan vier met badinrichting. De twee openbare bronnen zijn Bath in St. Thomas en Milk River in Clarendon.

Jamaica is het honeymoon eiland bij uitstek, want alle ingrediënten voor een romantische vakantie zijn ruim aanwezig: stille stranden, watervallen, tweepersoons hangmatten aan de vloedlijn, idyllische hotelletjes… Veel hotels bieden ook speciale honeymoon arrangementen aan. Ook zijn er verschillende hotels te vinden speciaal voor stellen, hier zijn geen kinderen toegestaan. Dus heerlijk samen genieten van al het moois wat het eiland en jullie hotel te bieden heeft.

Het eiland leent zich uitstekend voor het maken van excursies: bezoek het geboortedorp en begraafplaats van de bekendste Jamaicaan Bob Marley, laat je afzakken op een bamboevlot van de Rio Grande of ga een waterval beklimmen onder begeleiding van een echte rastafari. En laat je hierna heerlijk verwennen in de spa tijdens een duo massage.

Reistip: Combineer Negril en Ocho Rios met elkaar,op deze manier kan je het beste van beide kanten van het eiland ervaren.

Kortom: Heerlijk relaxed genieten van de bijzondere sfeer op dit geweldige eiland. Jamaica zal jullie huwelijksreis iets onvergetelijks meegeven wat alleen op dit groene eiland te vinden is.

Contactgegevens

Adres:
Princestraat 8
2225 GB Katwijk
Telefoonnummer:
071-4014300
Email:
info@reisburokatwijk.nl
Openingstijden: 
maandag: 10:00-17:00
dinsdag: 10:00-17:00
woensdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00
zaterdag: 10:00-17:00
zondag: Gesloten