Huwelijkstip Curacao & Aruba

Een stukje Nederland in de Caribbean

Witte stranden, een azuurblauwe zee en een romantische zonsondergang. Wie wil dit nu niet tijdens zijn huwelijksreis?

Steeds meer honeymooners kiezen voor Curaçao als bestemming. Het eiland is in de loop der jaren een stuk levendiger geworden, zeker op het gebied van uitgaan, accommodaties en heerlijk eten. Neem daarbij nog het heerlijke klimaat, een prachtige natuur en een vrolijke bevolking: een onvergetelijke huwelijksreis bestemming.

De westkant van Curaçao is nog heerlijk rustig, aan deze kant van het eiland waan je je in een hele andere wereld dan aan de toeristische oostkant van het eiland. Het snorkelen en duiken aan deze kant van het eiland is geweldig.

Een combinatie met Aruba maakt je huwelijksreis helemaal af. Dit eiland heeft fantastische kilometers lange witte zandstranden en een droog binnenland met zijn karakteristieke door de wind gevormde Divi-Divi bomen. Voeg daarbij nog het winkelparadijs Oranjestad toe, de hoofdstad, met zijn vele restaurants en winkels.

Aruba is het kleinste eiland van de 3 Benedenwindse Eilanden met zijn lengte van 32km en breedte van 10km. Het is dus goed te doen om dit eiland zelf te ontdekken tijdens je reis.

Aruba staat bekend als ‘One Happy Island’, deze leus is mede te danken aan de hartelijke en gastvrije bevolking van dit eiland.

Reistip: Curaçao en Aruba zijn perfect te combineren, en het is er altijd heerlijk tropisch warm. De diversiteit van beide eilanden maken je huwelijksreis een onvergetelijke ervaring.

Contactgegevens

Adres:
Princestraat 8
2225 GB Katwijk
Telefoonnummer:
071-4014300
Email:
info@reisburokatwijk.nl
Openingstijden: 
maandag: 10:00-17:00
dinsdag: 10:00-17:00
woensdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00
zaterdag: 10:00-17:00
zondag: Gesloten