Huwelijkstip Bali

De bestemming voor een onvergetelijke huwelijksreis

Bali is het misschien wel bekendste eiland van Indonesië en dit is niet zonder reden. Op het eiland hangt een geweldige unieke sfeer welke niks lijkt op de sfeer van overig Indonesië. De grootste oorzaak van deze unieke sfeer is het geloof op Bali, het Hindoeïsme.

Indonesië is het grootste moslimland ter wereld, waarop Bali dus een uitzondering is. Door het geloof op Bali hangt er een relaxte en mystieke sfeer op het eiland, overal liggen kleine offertjes op straat om de Goden gunstig te stemmen. Het Hindoeïsme bestempelt stelen als een grootse zonde, de criminaliteit is hierdoor extreem laag op Bali. Dit geeft een zeer veilig gevoel.

Indrukwekkend, dat is Bali in één woord. De uitgestrekte rijstvelden, de prachtige groene natuur, de vele tempels en gebouwen maken Bali heel bijzonder. Het eiland is niet groot en in één dag is er dus veel te ontdekken. In het noorden ligt een klein gebergte waar vanaf je schitterende vergezichten hebt over het eiland. De manier om het eiland te ontdekken is met een privéchauffeur. Op iedere hoek van de straat bieden ze zich aan om je het mooiste van hun eiland te laten zien en dat voor heel weinig geld.

In het zuiden van Bali met Kuta, Seminyak en Legian vind je verre uit de meeste hotels en restaurant. Ook is hier een bruisend uitgaansleven te vinden. Hier is het goed winkelen en je kunt heerlijk uit eten in een van de vele restaurants. De rekening is altijd weer een meevaller op Bali.

 

Reistip: Bali is een geweldige keuze voor een onvergetelijke huwelijksreis. Heerlijk eten, luieren, genieten in de spa en cultuur opsnuiven alles is mogelijk. De prijzen voor luxe accommodaties op Bali vallen vaak heel erg mee, je hebt dus echt waar voor je geld!

Contactgegevens

Adres:
Princestraat 8
2225 GB Katwijk
Telefoonnummer:
071-4014300
Email:
info@reisburokatwijk.nl
Openingstijden: 
maandag: 10:00-17:00
dinsdag: 10:00-17:00
woensdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00
zaterdag: 10:00-17:00
zondag: Gesloten