Huwelijkstip Andalusië

Dichtbij verrassend veelzijdig

Andalusië ligt in het zuiden van Spanje en bestaat uit acht provincies: Huelva, Sevilla, Cadiz, Cordoba, Malaga, Jaen, Granada en Almeria. 87. 268 km2 is de totale oppervlakte van Andalusië. Andalusië grenst in het noorden aan de provincies Castilla La Mancha en Extremadura, in het zuiden en het oosten aan de Middellandse Zee en in het westen aan Portugal. De enorme uitgestrekte kustlijn en het zeer afwisselende landschap met de hoge bergen in het binnenland maken het een schitterende omgeving om rond te reizen.

Een echte aanrader is een combinatie van de kust en een bezoek aan de koningssteden: Sevilla, Granada en Córdoba. In deze steden proeft u volop de historie, cultuur, architectuur en traditie. Alle steden hebben hun eigen parels: De Santa Maria Kathedraal in Sevilla, het imposante Alhambra in Granada en de vele Moorse invloeden in Córdoba.

Tijdens jullie reis van stad naar stad kom je door de geweldige natuur en de kleine typisch Spaanse witte dorpjes die stuk voor stuk een klein bezoek waard zijn. Geniet onderweg eens van een heerlijke lange tapaslunch.

Na al deze indrukken kunt u heerlijk bijkomen aan één van de stranden aan de Costa del Sol. Luxe genieten in Marbella of de gezelligheid van het oude Carihuela voor iedereen is er een passende afsluiting te vinden.

Reistip: Andalusië is een prachtige bestemming voor een heerlijke huwelijksreis op niet al te ver vliegen. Een goede combinatie van natuur, cultuur, strand en heerlijk eten.

Contactgegevens

Adres:
Princestraat 8
2225 GB Katwijk
Telefoonnummer:
071-4014300
Email:
info@reisburokatwijk.nl
Openingstijden: 
maandag: 10:00-17:00
dinsdag: 10:00-17:00
woensdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00
zaterdag: 10:00-17:00
zondag: Gesloten