Club Med Palmiye

Ik ging op inspectie naar Club Med Kemer, gelegen aan de Turkse Rivièra.

Het clubdorp ligt in een ongerepte baai aan de Middellandse Zee op ongeveer een kwartier lopen van het van het gezellige stadscentrum van Kemer. De dichtstbijzijnde luchthaven (Antalya) ligt op circa 50 km afstand. Een plek waar comfortabel vakantie vieren, gastvrij personeel en goed gerenoveerde kamers hand in hand gaan.

Te midden van de ongerepte natuur, vol prachtige baaien, een azuurblauwe zee en de bloeiende hellingen van het Taurusgebergte verblijf ik bij Club Med Kemer. Een plek die bol staat van watersportmogelijkheden en bovendien een plek om naar hartenlust feest te vieren.

No kids

Mijn bezoek aan Club Med Kemer is mijn eerste kennismaking met Club Med. Deze organisatie heeft naast family dorpen – waar gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën vakantie vieren – ook zogeheten adult only accommodaties. Hier regeert de rust. Geen spelende kinderen bij het zwembad of huilende baby’s in het restaurant. Relaxen met een hoofdletter R, bijvoorbeeld op die heerlijke loungebedden die in de tuin staan….

Sportief

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen niet zo heel erg sportief te zijn. Voor wie wel van bewegen houdt is er bij Club Med Kemer genoeg te ondernemen. Waterskien, parasailing, Stand Up Paddling en meer watersporten. Aan land is er eveneens genoeg te doen zoals basketballen of trampoline springen.

Voor ieder wat wils

Als het gaat om eten, dan komt eenieder aan zijn trekken. Simpelweg is er voor iedere smaak iets te bestellen. Koks die live cooking opvoeren en gerechten bereiden om je vingers bij af te likken.

Party time

Het leukste vond ik wel het entertainment. Fantastische shows worden er neergezet. Ik was zeer onder de indruk van de Micheal Jackson act. Wat een adembenemende act! Echter de white party was er eveneens een om nimmer te vergeten. Iedereen in het wit gekleed, alles op het Clubdorp in het thema aangepast. Er dreven zelfs witte (namaak)zwanen in het water tijdens het feest.

Kemer

Mocht je tijdens je vakantie even behoefte hebben aan een andere omgeving – iets wat ik me bijna niet voor kan stellen – bezoek dan Kemer. Een leuke plek om over de markt te slenteren of jezelf te vergapen aan de luxe jachten in de jachthaven.

 

Zeker nog een keer naar Club Med

Na mijn eerste kennismaking ga zeker nog meer dorpen van Club Med ontdekken. Ook op zoek naar een onbezorgde vakantie waarbij (praktisch) alles inbegrepen is? Wij matchen de wensen graag met ons uitgebreide aanbod.

Contactgegevens

Adres:
Princestraat 8
2225 GB Katwijk
Telefoonnummer:
071-4014300
Email:
info@reisburokatwijk.nl
Openingstijden: 
maandag: 10:00-17:00
dinsdag: 10:00-17:00
woensdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00
zaterdag: 10:00-17:00
zondag: Gesloten